Het ontstaan van Divine Rose

Reiki

Healing en Reading

Psychometrie en Mediumschap

Consulten:

Persoonlijk consult

Kinder consult

Huiskamer consult

Cursussen

Producten

Contact

 

 

Kinder consult

Zit uw kind niet lekker in zijn of haar vel? En kunt u er niet achter komen wat er aan de hand is? Probeer dan eens een kinderconsult om op een speelse manier uw kind te helpen! Het consult kan op verzoek ook bij u thuis.

Met hulp van spirits en in samenspel met uw kind krijg ik tijdens het consult informatie over de blokkades en/of belemmeringen waar uw kind op dit moment last van heeft. Dat kan op verschillende manieren en is afhankelijk van leeftijd en van uw voorkeur als ouder. Ik kan bijvoorbeeld rechtstreeks met uw kind aan de slag. De blokkades/belemmeringen worden dan gelijk aangepakt. Een andere mogelijkheid is dat ik eerst alleen informatie verzamelen en daarna met u als ouder bespreek hoe nu verder.

Belangrijk om te weten is dat uw kind de dagen na het consult (extreem) moe kan zijn. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Op deze manier geeft het lichaam namelijk aan dat het tijd nodig heeft om het consult te laten integreren. Plan daarom de dagen na een consult niet vol met afspraken, maar juist met rust.

Kosten consult van 45-60 minuten           40.00

(exclusief reiskosten 0.19 per km )

 

 

 

Deze tekening is van de 8-jarige Ellen.

Zij maakte spontaan een tekening van

zichzelf om aan te geven hoe zij zich

voelde na een kinderconsult:

met open ogen en een brede lach.