Het ontstaan van Divine Rose

Reiki

Healing en Reading

Psychometrie en Mediumschap

Consulten:

Persoonlijk consult

Kinder consult

Huiskamer consult

Workshops

Producten

Contact

 

Persoonlijk consult

Tijdens dit consult zal ik met hulp van spirits informatie krijgen over uw hulpvraag. Bepaalde details, bewijzen van ervaringen of herinneringen kunnen veel opheldering en inzicht geven bij levensvraagstukken of hulpvragen

Soms zult u tijdens een consult direct merken dat er iets gebeurd, maar soms merkt u niets. Het effect van het consult is niet afhankelijk van het feit of u wel of niet iets voelt. Ook is het mogelijk dat het effect pas enkele dagen later voelbaar of zichtbaar wordt. Het kan zijn dat u de dagen na het consult extreem moe bent. Hiermee geeft het lichaam aan dat het tijd nodig heeft om het consult te laten integreren. Plan daarom de dagen na een consult niet te vol met afspraken, maar met rust.


Kosten consult per 15 minuten € 10.00


Belangrijk tijdens elk consult is dat ik altijd alleen de informatie krijg die ik van u mag ontvangen. Mocht er in uw leven iets zijn wat u niet kenbaar gemaakt wilt hebben, dan zal dit ook niet gebeuren. Zelf niet als er specifiek gevraagd wordt naar bepaalde informatie. Beelden zullen zwart blijven, stemmen zullen zwijgen. De spirituele wereld wil graag helpen, maar alleen op een respectvolle en liefdevolle manier!

Tijdens consulten zal ik gebruik maken van diverse disciplines waaronder:

Reading, waardoor blokkades inzichtelijk worden. Door het lezen van de chakra’s wordt informatie verkregen over hoe u op dit moment in het leven staat en wat er eventueel nodig is om bepaalde veranderingen te bewerkstelligen. Hierdoor kunnen blokkades worden opgeheven en oud zeer aangepakt.

Healing, hetgeen betekent ‘weer heel maken’. In samenwerking met de spirituele wereld kan ik helpen eventuele gevonden blokkades op te heffen, waardoor uw energie weer beter zal kunnen doorstromen.
Bij een healing van pijnklachten zal ik mijn handen direct op de pijnplek leggen. Bij een chakra of aura healing is dit niet het geval.

Reiki werkt als ondersteuning van bovengenoemde processen. Door het gebruik van de universele energie die ik via mijn handen laat stromen wordt het gehele proces verzacht.
Ook voor specifieke pijnklachten, blessures of verkrampingen is reiki uitermate geschikt. In dat geval zal ik mij concentreren op die posities die daarmee verband houden. Indien aanraking niet te verdragen is, dan zal ik mijn handen boven uw lichaam houden.

Therapeutisch Mediumschap, waarmee met hulp van spirits informatie wordt verkregen waardoor veel dingen inzichtelijk worden. Bepaalde details, bewijzen van ervaringen of herinneringen kunnen veel opheldering geven bij levensvraagstukken. De liefdevolle, altijd positieve, boodschappen en adviezen van de spirits zijn altijd heel persoonlijk en kunnen u weer op weg helpen.