Het ontstaan van Divine Rose

Reiki

Healing en Reading

Psychometrie en Mediumschap

Het consult

Cursussen:

Drie bijzondere ontmoetingen

Loslaten

Energie in eigen hand

Producten

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drie bijzonder ontmoetingen

Soms zit je niet lekker in je vel. Een onbestemd gevoel bekruipt je: ‘is dit het nu?’ Of ‘is dit nu hoe de rest van mijn leven eruit komt te zien?’ Je voelt je ontevreden, verveeld, onbegrepen en/of alleen. Zinloos.

Het voelt alsof je leeft op de automatisch piloot in plaats van zelf de touwtjes in handen te hebben. Je kunt echter niet de vinger leggen op de oorzaak van deze gevoelens.

De korte cursus ‘drie bijzondere ontmoetingen’ helpt je antwoorden te vinden op bovenstaande vragen. Je leven weer in eigen hand te nemen en er een zinvolle bestemming aan te geven. Jouw bestemming!

Tijdens de cursus maak je kennis met reisgenoten die altijd al met je mee reisden, maar waar je je niet van bewust was. Ook geeft het je inzicht in een vaak verborgen deel van je eigen leven.

In de ontmoeting met je innerlijk kind maak je kennis met jouw eigen innerlijk kind.

Je innerlijk kind is jouw eigen ‘ik’ dat gehoord, gezien, gevoeld en geliefd wil worden. Een onbevangen kind dat de eigenschappen in zich draagt die kinderen hebben: spontaan, eerlijk, nieuwsgierig, blijmoedig en vrij. Een kind dat het leven ervaart als een feestje.

Door het gesprek aan te gaan met je innerlijk kind wordt je herinnerd aan wie jijzelf van oorsprong bent. Het zal je vertellen wat jij nodig hebt aan verandering om je leven weer zinvol te laten zijn; om van jouw leven weer een feest te maken.

Het helpt je bij je zoektocht om weer thuis te komen bij jezelf. Om tevreden te zijn met wie je bent en wat je hebt. Het leven weer aan te gaan met opnieuw ontdekte positieve eigenschappen.

In de ontmoeting met je gids maak je kennis met één van je gidsen uit de spirituele wereld.

Tijdens de ontmoeting met je gids merk je dat hij/zij alles van je weet. Je kan deze gids alles vragen wat je maar wilt. Van hele simpele vragen als ‘hoe heet je’ of ‘wie ben je’ tot de prangende vragen waar je mee worstelt.

Op elke vraag zal je van je gids het juiste antwoord krijgen. Misschien is het in eerste instantie niet altijd het antwoord wat je wilt horen. En soms weet je het antwoord eigenlijk al. Maar dat is juist de kracht van de ontmoeting met je gids. Wat het antwoord ook zal zijn, je zult het ervaren als liefdevol en zinvol.

Jouw gids heeft maar één doel: jou zorgvuldig en liefdevol begeleiden op je verdere levensweg. Hij/zij zal altijd bij je zijn om je helpen.

In de ontmoeting met je levensverhaal wordt je meegenomen naar je eigen persoonlijke verhaal van vroeger, nu en later.

De informatie over al je levens ligt opgeslagen in jouw eigen tempel. Zorgvuldig bewaakt en bewaard door je tempelbewaarder.

Hij zal je begeleiden naar de ingang van jouw tempel. Hier ga je kijken naar dat deel van jouw levensverhaal wat op dit moment voor jouw van belang is.
Dit kan een reis zijn in het verleden, het heden of in de toekomst.

Een stukje van jouw leven hier op aarde wordt belicht. Het geeft je zicht op de reden waarom jij hier op dit moment je leven leeft. Hoe je dit leeft en de zin ervan.
Er wordt je een inzicht aangereikt, waardoor je weer positief en vol energie in het leven kunt staan.

 

De drie ontmoetingen zijn stuk voor stuk kennismakingen met jezelf. Ontmoetingen die voor jou het verschil kunnen maken. Levenslessen en inzichten die een wezenlijk verschil zullen maken in de manier waarop je in het leven staat. Lekker in je vel, vol vertrouwen; gesteund, geliefd en geborgen door deze bijzondere ontmoetingen.