Het ontstaan van Divine Rose

Reiki

Healing en Reading

Psychometrie en Mediumschap

Het consult

Workshops:

Loslaten

Dichter bij jezelf

Producten

Contact

 

 

Dichter bij jezelf

Ieder mens heeft energiestromen en energieknooppunten in zijn/haar lichaam. Zijn deze (deels) geblokkeerd, dan heb je al snel last van bijvoorbeeld vermoeidheid en/of prikkelbaarheid. Kan de energie vrijelijk stomen, dan zit je lekker in je vel en kun je alles aan.

Droom jij er ook van om stevig in je schoenen te staan, dicht bij jezelf en vol energie? Tijdens de cursus ‘energie in eigen hand’ leer je in drie avonden om je energiestroom zelf te beheren en vrij te houden van blokkades. Met als resultaat dat je energieker in het leven staat en minder last hebt van spanningen en vermoeidheid.

De cursusavonden staan in het teken van energiestromen, energieknooppunten en energie beheren.

Energiestromen

Je leert omgaan met de energie van moeder aarde en vader zon en deze te verbinden met je eigen levensenergie. De verbinding tussen de energiestromen van jezelf, die van de aarde en van de zon stelt je in staat om je eigen energie te sturen.

Door de bewustwording van je verbinding met de energiestromen leer je blokkades herkennen, maar vooral ook erkennen. Hierdoor kunnen blokkades worden opgeheven, zodat je levensenergie weer ongehinderd kan stromen.

Energieknooppunten

De energiestroom leer je verbinden met je zeven energieknooppunten, chakra’s genaamd. Door contact te maken met de chakra’s leer je ook om te voelen waar zich blokkades bevinden die de energiestroom tegenhouden. En kunnen de blokkades worden weggenomen.

Energie beheren

Veel energie gaat verloren als je, bewust of onbewust, veel last hebt van ongewenste prikkels vanuit je omgeving. Door een goede afscherming van prikkels behoud je de energie voor jezelf. Daarom leer je via een simpele techniek hoe je het aura dat zich om je heen bevindt kunt afschermen voor prikkels uit je omgeving. Met een goed afgeschermd, schoon, aura verlies je geen energie en kun je jezelf afsluiten voor de (negatieve) energie van anderen.

Beheren van je energie gééft energie!