Het ontstaan van Divine Rose

Reiki

Healing en Reading

Psychometrie en Mediumschap

Consulten

Workshops:

Loslaten

Dichterbij jezelf

Producten

Contact

 

 

 

 

 

 

Workshops

Voor persoonlijke groei geeft Divine Rose verschillende korte, kleinschalige workshops. Tijdens deze workshops leer je simpele (meditatie)technieken die je dichter bij jezelf brengen en inzicht geven in je leven en/of energie.

Met maximaal vijf andere deelnemers ga je tijdens deze workshops aan de slag met jezelf. De kleine groepen bieden veel ruimte voor oefeningen, het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Alle workshops worden gegeven op het praktijkadres van Divine Rose: Oude Baan 25, Hulten. Aanmelden kan via mail.

Loslaten

Doe ik nog wel de dingen die ik wil doen of doe ik alleen nog wat er van mij verwacht wordt? Als deze vragen door je hoofd spelen, neem dan je leven eens onder loep en leer (weer) zelfstandig leven! De workshop ‘loslaten’ helpt je op een positieve manier los te laten wat niet, of niet meer, bij je hoort. Ook gaan we loslaten wat van oorsprong niet van ons is, maar wat we hebben aangeleerd.

   Workshop data en tijden

    - zaterdag 6 april 2024 van 9:30 tot 12:30

     

   Kosten

   € 50,00

Dichter bij jezelf

Heb jij ook regelmatig het gevoel dat je niet bij jezelf kunt blijven omdat je hinder hebt van de energie van anderen? In deze workshop ga ik je leren om ‘van binnen naar buiten’ te leven. Door middel van geleide meditatie en oefeningen gaan we aan de slag om dicht bij jezelf te blijven. Om je energie weer vrij te laten stromen; beheren van je energie gééft energie!

   Workshop data en tijden

    - zaterdag 30 maart 2024 van 9:30 tot 12:30

     

   Kosten

   € 50,00

Trauma release & Ademsessie

Opgeslagen stress, spanning, emotie en onverwerkte ervaringen verminderen en opruimen. Dat is wat mijn collega Anita aanbiedt in haar  workshop door middel van het oproepen van tremoren (trillingen) via oefeningen en ademwerk. Ikzelf mag hierbij letterlijk ‘de helpende hand’  bieden.

Meer info over deze workshop, prijzen en data vind je op de website van Anita: www.taodrutilburg.nl

 

 

    Divine Rose, Oude Baan 25, 5125 NG Hulten, tel: 06 – 533 477 84
    Rekeningnummer: 
NL38 ASNB 8830 3703 55 t.n.v. Ursula Baijards te Hulten
    Email: info@divinerose.nl