Het ontstaan van Divine Rose

Reiki

Healing en Reading

Psychometrie en Mediumschap

Consulten

Workshops

Producten

Contact

 

 

Het ontstaan van Divine Rose

Toen ik 12 jaar was overleed mijn opa. Niemand van de familie had me dat verteld; ik wist gewoon toen ik wakker werd dat hij ’s nachts was overleden. Ik vond dat heel normaal en ik dacht dat iedereen dat soort dingen wist. Door de reactie van mijn ouders begreep ik dat dit niet zo was. Volgens hen was het onmogelijk dat ik dit wist. Op dat moment besefte ik ook dat waarschijnlijk niet iedereen de dingen kon zien/voelen die ik wel zag/voelde. De schok dat mijn ouders mij niet geloofden en ik dus ‘anders’ was heeft gemaakt dat ik me voor de spirituele wereld afsloot.

Jaren later, inmiddels getrouwd en moeder van een dochter, werd mijn zoon geboren. Al heel snel wist ik dat er iets niet in orde was. Hij was vaak ziek, huilde veel. Het medische circuit kom me niet helpen; nam me ook niet serieus. Reden voor mij om op zoek te gaan naar een alternatief. Zo kwam ik in aanraking met reiki, een natuurlijke behandelwijze waarbij via de handen (helende) energie wordt doorgegeven. Toen werd duidelijk dat mijn zoon een behoorlijke voedselallergie had. Gelukkig kon dit mede met behulp van deze methode worden aangepakt.

De kennismaking met reiki was een keerpunt in mijn leven. Ik heb de rijkdom van reiki mogen ontvangen en geleerd om het zelf toe te passen. Ook heb ik geleerd dat ieder mens dit kan, je hoeft hier niet paranormaal begaafd voor te zijn. Maar misschien wel het belangrijkste: het heeft mij het vertrouwen in de spirituele wereld, dat ik als kind was kwijtgeraakt, teruggegeven.

De jaren erna heb ik reiki veel in praktijk gebracht, maar op een gegeven moment was dit niet meer genoeg. Ik wilde meer. Via mijn yogalerares kwam FSP (Full Sensory Perception, ook wel Pleiadisch Lichtwerk genoemd) op mijn pad. Hierbij gaat het vooral om bewustwording, intuďtie en het volledig inzetten van alle zintuigen die een mens heeft. Op deze manier kan je licht en energie doorgeven. Dankzij FSP heb me verder kunnen ontwikkelen in readen (‘lezen’ waar iemand mee zit, bijvoorbeeld blokkades of ziektes) en healen (overbrengen van helende energie). Overigens geldt ook hierbij dat iedereen het kan.

Bij FSP spelen ook spirituele gidsen een belangrijke rol. Omdat ik meer handvatten wilde hebben om contact te leggen met spirits, gidsen en dierbare overledenen ben ik de korte hbo beroepsopleiding tot medium therapeut gaan volgen. Tijdens deze opleiding werd bevestigd wat ik eigenlijk al wist: het doel dat ik heb gekregen is een verbinding te maken tussen deze en de spirituele wereld. En opnieuw werd bevestigd dat ieder mens dit kan. Je hoeft er alleen met de juiste intentie voor open voor staan.

Alle cursussen en trainingen die ik heb gevolgd, hebben mij gebracht tot waar ik nu ben. Ze hebben me ook gemaakt tot wie ik nu ben. De rode draad bij dit proces was steeds de Divine Rose of Truth, de roos van goddelijke waarheid. Een prachtige bloem vol waarheid, liefde en respect. Voor mij zijn dit de sleutelwoorden om u en anderen te kunnen helpen bij het geven van inzicht in problemen en het wijzen van het pad dat voor u ligt. Een mooiere en toepasselijkere naam dan Divine Rose kon ik mij daarom niet voorstellen voor mijn praktijk.

Met waarheid, liefde en respect als leidraad nodig ik u van harte uit om tijdens een sessie te komen ervaren wat Divine Rose u kan brengen.