Het ontstaan van Divine Rose

Reiki

Healing en Reading

Psychometrie en Mediumschap

Consulten

Workshops

Producten

Contact

 

 

Psychometrie en mediumschap

Bij psychometrie en mediumschap maak ik gebruik van alle informatie die ik ‘ontvang’. Tijdens een gesprek neem ik dingen waar via de bekende zintuigen, zoals horen en zien. Daarnaast zenden lichaam, aura (het energieveld dat u om u heen heeft) en spirituele wereld ook bepaalde informatie.

Het ontvangen van informatie uit lichaam en aura wordt psychometrie genoemd. Bij mediumschap komt de informatie van de spirituele wereld, vooral gidsen, engelen en dierbare overledenen.

Zowel bij psychometrie als bij mediumschap geldt dat ik alleen de informatie krijg die ik van u mag ontvangen. Mocht er in uw leven iets zijn wat u niet kenbaar gemaakt wilt hebben, dan zal dit ook niet gebeuren. Zelf niet als er specifiek gevraagd wordt naar bepaalde informatie. Beelden zullen zwart blijven, stemmen zullen zwijgen. De spirituele wereld wil graag helpen, maar alleen op een respectvolle en liefdevolle manier!


Zintuigen
Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om de informatiestroom op gang te brengen, is jezelf op ontvangen zetten. Wanneer je dat doet, maak je gebruik van alle zintuigen die je hebt. De manier waarop je de informatie ontvangt, kan verschillend zijn. Het is afhankelijk van de zintuigen die het best zijn ontwikkeld. Het meest gebruikelijk zijn het horen en zien. Er worden bepaalde beelden naar je gezonden of je hoort woorden. Maar ook kan je bepaalde geuren waarnemen, de smaak in je mond krijgen van een bepaald ingrediënt of neem je de warmte waar van de omhelzing van een dierbare overledene.

Meestal denken mensen bij ‘zintuigen’ aan de vijf meest bekende: horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Hiermee doe je de bewuste en actuele waarnemingen. Een voorbeeld: als je aan de kust bent dan zie de zee en hoor je de golven. Je ruikt de zee, proeft het zout op je lippen en voelt het zand tussen je tenen.

We hebben echter nog meer zintuigen; in totaal twaalf. Intuïtie (iets spontaan ‘weten’) en emotioneel inzicht (het kennen/herkennen van emoties) zijn ook zintuigen.

Daarnaast heeft Ieder mens ook innerlijke zintuigen. De makkelijkste manier om dat uit te leggen is via een visualisatie: sluit je ogen en haal een paar keer diep adem.
Stel je in gedachten voor dat je aan zee zit. Hoewel je er niet daadwerkelijk bent, zie je de zee voor je en hoor je hoe de golven het strand op rollen. Je voelt het zand tussen je tenen. En als je nog een keer diep adem haalt ruik je de geur van de zee en proef je het zout op je lippen.

Bij psychometrie en mediumschap maak je gebruik van alle twaalf de zintuigen.